Üdvözöljük!
Kérjük jelentkezzen be!

Tisztelt ügyfeleink!


Cégünk az elmúlt években új elektronikus nyilvántartást vezetett be. Ennek következményeként a webfelületünkön, bejelentkezés és regisztráció után, elérhetővé váltak online a saját kalibrálási bizonyítványaik. A webfelületen regisztrált e-mail címre „Kalibrálási emlékeztető” üzenetet küld a rendszer 15 nappal a dokumentum lejárta előtt. Az elmúlt évben a bizonyítványok felső részén megjelent egy QR-kód, ez az elektronikus feldolgozást könnyíti meg, és a bizonyitványok eredetiségére vonatkozó információkat tartalmaz.

A QR-kód mobiltelefon vagy tablet segítségével elolvasható, ajánlott hozzá a Neoreader alkalmazás, amely a Google Play áruházból letölthető. Az általunk iktatott bizonyítványok körülbelül a kiállításuk után egy héttel elérhetővé válnak ezen a módon.

A rendszer az Ön számára is webről elérhető módon biztosítja a bizonyítványok nyilvántartását, és a bizonyítványok másolata azonnal újranyomtatható. Amennyiben igénybe kívánja venni a rendszerünket, keresse kollégánkat, aki segít elvégezni a regisztrációt.

Reméljük, hogy ez az új szolgáltatásunk segíti önt a jövőben!